Αρχική Σελίδα

Glory Sun Lighting Limited Ποιοτικός έλεγχος

Αυτοί αντικατέστησαν το φθορισμού φωτισμό στην κουζίνα μου. Καταπληκτική επιτυχία φωτεινή - άριστος! Εύκολα εγκατεστημένος (από το σύζυγό μου). Τόσο πολύ καλύτερα από το φθορισμού φως

—— liz berger

Είμαι πρώτος ενθουσιώδης των βολβών ύφους ινών και αυτοί είναι αυτήν την περίοδο η συμπάθειά μου. Θερμό χρώμα της Νίκαιας, κατάλληλα φωτεινή και αληθινή στιγμή

—— Steve S

Αυτά είναι μεγάλα φω'τα! Δεν ζεσταίνονται και είναι πραγματικά φωτεινοί. Εάν χρειαστώ περισσότερο Ι def θα διατάξει αυτούς ίδιο εμπορικό σήμα πάλι.

—— Gabriel Vargas

η έξοχη γρήγορη παράδοση και η τιμή είναι σωστές, εάν η σκέψη σας για τα χρήματα αποταμίευσης και παίρνουν τα καλά products&services, είστε στη σωστή θέση.

—— Robert Γ.

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Το Glorysun έχει την ακριβή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου για να εξασφαλίσει ποιότητα των προϊόντων και να μεγιστοποιήσει την προστασία των συμφερόντων του τεράστιου αριθμού των πελατών, κάθε διαδικασία, έχουμε QC τον εργαζόμενο για να ελέγξουμε και να ελέγξουμε την ποιότητα


Δοκιμή πέντε βημάτων.


1. Raw-Material που ελέγχει: Ποιοτικός έλεγχος σχετικά με τα υλικά, για να ταξινομήσει τα κατάλληλα και απορριφθε'ντα υλικά πριν από την παραγωγή.
2. Παραγωγή που ελέγχει: ελέγξτε όλη τη διαδικασία παραγωγής.
3. Φωτομετρικός και ασφάλεια που εξετάζει: εξασφαλίστε ότι όλα τα στοιχεία ικανοποιούν τις ειδικές ανάγκες και τις ασφάλειες προτύπου των πελατών.
4. Δοκιμή γήρανσης: τουλάχιστον 24 ώρες που γερνούν τη δοκιμή πρίν συσκευάζουν και στέλνουν, θα ελέγξουν το πρότυπο ατέλειας πριν από την παράδοση.

5.packing & η φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων επεξεργάζεται: το ισχυρό κύριο χαρτοκιβώτιο χρήσης και η ταινία καλής ποιότητας, εξασφαλίζουν για να συσκευάσουν προσεκτικά χωρίς τραχύ χειρισμό, 100% εξασφαλίζουν ότι τα πλήρη μέρη συσκευάζονται καλά, κανένα οποιαδήποτε ενιαία να λείψουν μερών. Εμπορευματοκιβώτιο φόρτωσης με την προσοχή.

 

Εκτός αυτού, θα ελέγξουμε και θα ακολουθήσουμε όλο ανατροφοδοτούμε από τους πελάτες μας.

 

Η ικανοποίησή σας, είναι ο τελικός σκοπός μας!!

Πιστοποιήσεις
 • Glory Sun Lighting Limited

  Πρότυπο:ISO9001

 • Glory Sun Lighting Limited

  Πρότυπο:RoHS

  Αριθμός:POCE11032321CR

  Ημερομηνία Έκδοσης:2011-03-28

 • Glory Sun Lighting Limited

  Πρότυπο:CE

  Αριθμός:POCE11032321CE

  Ημερομηνία Έκδοσης:2011-03-28

 • Glory Sun Lighting Limited

  Πρότυπο:CE

  Αριθμός:POCE11032301CS

  Ημερομηνία Έκδοσης:2011-03-25

Στοιχεία επικοινωνίας
Glory Sun Lighting Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Helen

Τηλ.:: 86-755-83427196-602

Φαξ: 86-755-83301156

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)