Αρχική Σελίδα

Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η ηλεκτρική Co. Shuangyun Zhongshan, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής που καθιερώνεται το 2007 και βρίσκεται στη zhongshan πόλη. Στην αγορά των λαμπτήρων των οδηγήσεων, είμαστε κύριοι των πολύ μεγάλος-ταξινομημένων εργοστασίων, ως γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση που ενσωματώνουν την παραγωγή και το μάρκετινγκ του φωτισμού των οδηγήσεων. Είμαστε μια έρευνα και μια ανάπτυξη συλλογής, παραγωγή και πωλήσεις σε μια από τη κατασκευαστική εταιρεία.

Στην αρχή της ποιότητας πρώτα, της εμπιστοσύνης και Win-win, στρεφόμαστε στην αξία για τους πελάτες. Ειδικευόμαστε στην τεχνολογία κατασκευής της ενέργειας - τα φω'τα αποταμίευσης και οι λαμπτήρες των οδηγήσεων, που καλύπτουν έναν ευρύ χτύπησαν των προϊόντων συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας - λαμπτήρες αποταμίευσης, μισή σπειροειδής ενέργεια - φω'τα αποταμίευσης, πλήρης σπειροειδής ενέργεια - βολβοί αποταμίευσης, φωτισμός λωτού Βολβός οδηγήσεων, φως καλαμποκιού των οδηγήσεων, φωτισμός σημείων των οδηγήσεων, λαμπτήρας κεριών των οδηγήσεων, φως επιτροπής των οδηγήσεων, σωλήνας T5/T8 των οδηγήσεων, οδηγήσεις κάτω από το φως, κ.λπ. Όλες οι διαδικασίες, από το σχέδιο, την τοποθέτηση διαταγής, κατασκευή, που εξετάζει στη ναυτιλία ολοκληρώνονται με προσοχή από το προσωπικό μας. Με τις χωριστές γραμμές παραγωγής για τις μικρές και μεγάλες διαταγές, είμαστε σε θέση να παραγάγουμε ελαστικά τις διαταγές παρά τους όγκους διαταγής. Παρέχουμε επίσης τις πρώτες ύλες όλων των προϊόντων. Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α και το τμήμα έχει αναπτύξει τα νέα προϊόντα συνεχώς.

Με τη πλήρη απόδοση της έρευνας, που κατασκευάζει και που πωλεί τις συσκευές φωτισμού. Χρησιμοποιώντας τις ουσιαστικές πρώτες ύλες και μαζί με την υψηλή τεχνολογία, σας προσφέρουμε τους λαμπτήρες που είναι εγγυημένοι με την υψηλή μονάδα λούμεν, την καλή απόδοση χρώματος, την αποτελεσματικότητα ηλεκτρικής ενέργειας, και τη μακριά διάρκεια ζωής. Οι αξιόπιστοι λαμπτήρες μπορούν να εφαρμοστούν σε μια ευρεία σειρά των περιοχών υπαίθρια και στο εσωτερικό με το φωτεινό μέλλον από την άποψη της φιλικής σημασίας οικολογίας.

Η επιχείρησή μας καλύπτει έναν τομέα 8.000 τετραγωνικών μέτρων, με περισσότερο από 150 προσωπικό. Η επιχείρησή μας είναι πλήρως-εξοπλισμένη ένα ND που κάθε προϊόν θα εξεταστεί από το προϊόν πέντε που μετρά τη διαδικασία κατά τη διάρκεια ολόκληρων των διαδικασιών παραγωγής. Με βάση τις ημιαυτόματες γραμμές παραγωγής και μια σειρά εξοπλισμού διαδικασίας, η μηνιαία παραγωγή μας επιτυγχάνει 800.000 κομμάτια που εξασφαλίζει γρήγορη παράδοση για τους πελάτες μας. Με την άριστη ποιότητα και τη λογική τιμή, τα προϊόντα μας είναι πωλούν καλά στη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, και την Ανατολική Ευρώπη.

Ειλικρινά ευπρόσδεκτες απαιτήσεις cOem & ODM. Θα προσπαθήσουμε να παραδώσουμε τα υψηλότερες ποιοτικά προϊόντα και τη εξυπηρέτηση πελατών. Όλοι οι πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι καλόπιστα να επισκεφτούν την επιχείρησή μας. Η καλύτερη λύση στην επιχείρησή σας θα προσφερθεί με την πλήρη καρδιά μας. Θα συνεργαστούμε με σας με τη σοβαρότερη στάση απέναντι στη θαυμάσια επιχείρηση ανάπτυξης συνολικά fervidly.
Κίνα Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0
Κίνα Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ηλεκτρική Co. Shuangyun Zhongshan, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής που καθιερώνεται το 2007 και βρίσκεται στη zhongshan πόλη. Είμαστε μια έρευνα και μια ανάπτυξη συλλογής, παραγωγή και πωλήσεις σε μια από τη κατασκευαστική εταιρεία. Στην αρχή της ποιότητας πρώτα, της εμπιστοσύνης και Win-win, στρεφόμαστε στην αξία για τους πελάτες. Είμαστε ειδικευμένοι στην παραγωγή του βολβού των οδηγήσεων, T8 και οδηγημένου του T5 σωλήνα, του φωτός επιτροπής των οδηγήσεων και της ενέργειας - φως αποταμίευσης, κ.λπ.
Κίνα Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : YUN Shuang

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις