Αρχική Σελίδα

Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ειλικρινά σας ευχαριστήστε για τη συνάντηση ενός τίμιου προμηθευτή όπως σας. Η πρώτη συνεργασία ήταν πολύ ευχάριστη, και ανυπομονώ να συνεχίσω να συνεργάζομαι την επόμενη φορά.

—— Alex

Καταρχάς, σας ευχαριστώ ειλικρινά για τη ισχυρή υποστήριξη σας το προηγούμενο έτος. Έχουμε επιτύχει τα καλά αποτελέσματα με την καλή φήμη. Ελπίζω ότι μπορούμε να εργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση με την υψηλότερη ποιότητα και τη γρηγορότερη παράδοση προϊόντων.

—— Ivan

Αυτό είναι η πρώτη συνεργασία μας. Το συναίσθημά μου είναι ότι ο χρόνος παράδοσης είναι σύντομος και η ποιότητα είναι άριστη. Σας εύχομαι μια ακμάζουσα επιχείρηση.

—— Enoch

Είστε πολύ αξιόπιστος προμηθευτής. Ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για πολύ καιρό στο μέλλον, και επίσης ελπίζω ότι μπορείτε να παρέχετε σε με τα προϊόντα των υψηλής ποιότητας οδηγήσεων όπως πάντα.

—— Derrick

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η επιχείρησή μας καλύπτει έναν τομέα 8000 τετραγωνικών μέτρων, με περισσότερους από 150 υπαλλήλους.
  Ο εξοπλισμός μας είναι πλήρης και έχουμε την εξεταστική διαδικασία πέντε προϊόντων τη σε ολόκληρη διαδικασία παραγωγής. Έχουμε τις ημιαυτόματες γραμμές παραγωγής και μια σειρά εξοπλισμού διαδικασίας. Η μηνιαία παραγωγή μας επιτυγχάνει 300,0000 κομμάτια.

  Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  Μπορούμε να προσφέρουμε το cOem και την υπηρεσία ODM.

  Μπορούμε να σχεδιάσουμε ή να παραγάγουμε τους φωτισμούς βασισμένους στις απαιτήσεις των πελατών.
  Ειλικρινά ευπρόσδεκτες απαιτήσεις cOem. Θα σας παράσχουμε πάντα τα άριστες προϊόντα και οι υπηρεσίες. Κάνετε την επιτυχία από κοινού.
  Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • Ε & Α

  Το επαγγελματικό τμήμα Ε&Α μας έχει εισαγάγει τα νέα προϊόντα συνεχώς, τα προϊόντα είναι περασμένο Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, το CE, ROHS και άλλη διεθνής επιτακτική πιστοποίηση, τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για την παγκόσμια αγορά.Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
  Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhongshan Shuangyun Electrical Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Tuo

Τηλ.:: +86-15876055007

Φαξ: 86-0760-22189186

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)